Niste prijavljeni (Prijavi se)

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

Jan 24th 2010 izmenjeno

Sram da me bude prvi post pa troll summoning one.

Anyhow, problem je u tome sto nakon duzeg vremena saradnje sa inostranim klijentima imam ponude za par projekata od strane lokalnog ( Srbija ) klijenta, te imam problem sa formiranjem cena, pre svega za "widget"-e. Konkretno, prvi projekt je ticker za informacije sa berze, xml driven sa custom refreshom, scrolling speedom, color codingom na osnovu pada/rasta berzanskog indexa...

Da ne bude zabune, nemam problem sa formiranjem cena za inostrano trziste, gde bi cena bila 50€, plus dodatne izmene 5€ po satu.

Ono sto me zanima jeste, kolika je primerena cena za takav rad u Srbiji, uzevsi u obzir da mi je potrebno 5±1 sat da iskodiram takav ticker ?

Hvala

Jan 24th 2010

po meni tvoja cena je vrlo prihvatljiva i za nase trziste.

Jan 25th 2010

Hvala puno na odgovoru,

Ponudicu im navedenu cenu, pa...videcu koliko je Srpsko trziste, svetsko...

Svakako cu postovati odgovor koji dobijem.

Jan 25th 2010

Eto u koliko nekoga zanima,  zamolili su da to bude 45.

Jan 25th 2010

lol, kakvi su to likovi , 500 dinara manje...

Obavezno uzmi depozit , ili celu sumu. I javi da li su te zeznuli :)

p.s

Posalji link da vidimo sta si im napravio.

Jan 25th 2010

Dogovoreno,

U koliko me  prevare publikovacu im full info o kompanij, ali sam za sada prezadovoljan komunikacijom koju imamo, (mada sam im bez obzira na to poslao enkriptovane primere, tako da nema mogucnosti decompile-a);

Kada postave sadrzaj, postovacu link, u sustini izgleda krajnje jednostavno, ali funkcionalnosti koje je potrebno spakovati u 3kb su strasne (predjoh 300 linija koda malopre). Izmedju ostalog sva animacija kao i parsovanje i formatiranje dinamickih sadrzaja je code driven, a oni bi pored svega da kontrolisu i verzije prikaza, bolje, brzinu... a takodje i da sve to mogu da promene bez reloada swf-a... samo funkcije preracuna polozaja elemenata koji se sve vreme krecu su mi oduzele veci deo popodneva.

Jan 25th 2010

Dali su ti maksimalnu velicinu fajla od 3kb ?

Jan 25th 2010

Ne, ne konkretno, ali smo u razgovoru dogovorili da  se drzimo ispod 5k zbog nekih stvari koje resavamo ajax call-ovima.